Altınkoza Anaokulu

Vizyon: Toplumsal ve milli-manevi değerlere bağlı, • Duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, kendine güvenen, • Kendisi ve çevresiyle barışık, mutlu, •İç disiplin ve sorumluluk duygusu gelişmiş, • Sosyal ilişkileri güçlü, •İşbirliği ve takım çalışmasına istekli, • Değişik görüş ve düşüncelere saygılı, • Yeteneklerini ve yaratıcılığını kullanabilen, • Çevreye ve doğaya duyarlı, • Öz bakım becerilerini kazanmış, • Kendi hakkını ve başkalarının hakkını koruyabilen, • Türkçe’yi doğru ve düzgün kullanabilen çocuklar yetiştirmek

Misyon: Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, Milli, manevi, ahlâki, kültürel ve insani değerlere bağlı, Demokratik ve laik özgür düşünebilen ve düşüncelerini savunabilen, Kendisi ve çevresiyle barışık Doğaya ve çevreye karşı duyarlı İnsanlarla kolay ve sağlıklı ilişkiler kurabilen, Türkçeyi düzgün kullanabilen bireyler yetiştirmek.

Başarılar: 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında okulumuz Temiz Okul Sağlıklı Okul kapsamında Beyaz Bayrak Ödülü aldı. 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında Okulumuz Beslenme Dostu Okul Ödülünü aldı. 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılında Okulumuz İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışmasında İlçe ve İl 1. si olmuştur.

Saatler: SABAH: 07:30-12:30 ÖĞLEN: 12:30-17:30
Yabancı Dil: