PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK SERVİSİ VELİ BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI

Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisi Tarafından Hazırlanan Veli Bilgilendirme Kitapçığı

25.04.2019 712

Kitapçıkta yer alan etkinlikler Rehberlik ve Psikolojik Danışma Okul Yıllık Çerçeve Planında yer alan konulara destek amacıyla okul psikolojik danışmanı Sedat KILINÇ tarafından hazırlanmıştır.

Kitapçık kapağında adı geçen "Dikkat Geliştirme, Sosyal Beceriler ve Yetenek, İlgi, Değer ile Meslek ilişkisi" konularında evde yapılabilecek etkinliklere yer verilmiştir. Öğrencinin gelişim özellikleri dikkate alınarak bu etkinlikler aynen uygulanabilir, farklı etkinliklerle yer değiştirilebilir ya da bu etkinliklerin içeriği değiştirilebilir.

Sağlıklı, mutlu, huzurlu bireyler yetiştirip kendisine ve çevresine duyarlı olması temennisiyle...

25-04-201925-04-201925-04-2019