Okulumuz e-Güvenlik Çalışmaları Kapsamında Silver Etiket Kazandı

Okulumuz e-Güvenlik Çalışmaları Kapsamında Silver Etiket Kazandı

25-01-2023

2000 yılı sonrası doğan ve Z kuşağını oluşturan grup sanal iletişim tabanlı alt yapıya sahip, teknolojiyi hızlı şekilde kavrayan, kısa sürede işleri çözüme ulaştırmayı seven, ileri seviye teknolojiyi kullanabilen, giyilebilir teknolojiyi yaşamlarının parçası olarak gören, kısaca hayatı dijital yaşayan bir kitleyi oluşturuyor. Bu kuşağın gelecekte hayatlarında yoğun olarak yapay zeka ve robot teknolojisinin yer alacağı öngörülüyor. Buluş yöntemi ile öğrenen, meraklı ve üretken olan bu nesil akademik olarak da çok yönlü olmayı tercih ediyor.

Tüm bu öngörü ve bilimsel verilerin sonucunda, her geçen gün önemini arttıran dijital güvenlik kavramı da yetişmekte olan yeni neslin mutlak en önemli ihtiyacı olacaktır. Biz öğretmenlerin eğitim öğretiminden sorumlu olduğumuz kuşağı çok iyi tanıyıp, e-Güvenlik alanındaki beklentilerini, ihtiyaçlarını tespit etmemiz gerekiyor.

Bu kapsamda okulumuzda uyguladığımız e-güvenlik politikamız ve çalışmalarımız doğrultusunda okulumuz, European Schoolnet Academy (Avrupa Okul Ağı) tarafından e-Safety Silver Etiketi ile ödüllendirilmiştir.

16.01.2023 295